مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > نشست علمی «یادگیری عمیق» به همت انجمن علمی و گروه فناوری اطلاعات برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، نشست تخصصی گروه فناوری اطلاعات به همت انجمن علمی فناوری اطلاعات با موضوع یادگیری عمیق با حضور سرکار خانم آقابیگی؛ دانشجوی دکتری نرم افزار و با حضور مدیر گروه فناوری اطلاعات؛ اساتید گروه و دانشجویان برگزار گردید.

این موضوع در ارتباط با استفاده از ماشین برای بدست آوردن مدلهایی برای پیش بینی برگزار شد.در این جلسه علاوه بر مفاهیم تئوری و الگوریتم های مربوطه؛ نحوه کدنویسی آن در پایتون هم بیان شد و در انتها یک مثال کاربردی در تحلیل احساس و پردازش تصویر ارائه شد.

از کاربردهای این موضوع هم می توان به حوزه های پزشکی و سلامت؛ تبلیغات هوشمند در صفحات اجتماعی؛ شبکه های جریانی فیلم نظیر فیلیمو اشاره کرد.

در پایان جلسه به سوالات و ابهامات دانشجویان پاسخ داده شد.