مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > نشست مجازی تخصصی مبانی خلاقیت با رویکرد فرآیند معماری ذهن برگزار شد

نشست مجازی تخصصی مبانی خلاقیت با رویکرد فرآیند معماری ذهن (از ذهنیت تا عینیت) روز دوشنبه ۵ آبان ماه ۹۹ با هدف آشنایی مخاطبان با مبانی خلاقیت و فرآیند تبدیل یک ایده از ذهنیت به عینیت برگزار شد.
به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه استان قم در این جلسه که با حضور دکتر رضایی عضو هیات علمی دانشگاه قم ،دکتر ایپکچی پژوهشگر در حوزه خلاقیت و نوآوری و دکتر ملائی ریئس مرکز علمی کاربردی شهرداری قم برگزار شد، کارشناسان جلسه به تبین مبانی خلاقیت، فرآیند تبدیل ایده به محصول و تشریح و بیان کاربردهای انواع علوم در حوزه های مختلف پرداختند.
گفتنی است مقرر شد نشست های تخصصی در حوزه خلاقیت در آینده نیز برگزار گردد.