مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > نشست مجازی “مفاهیم،ضرورت ها و چالش های ایجاد شهر هوشمند” برگزار شد

نشست “مفاهیم،ضرورت ها و چالش های ایجاد شهر هوشمند”  در راستای برگزاری سلسه نشست های مجازی کسب و کار الکترونیکی ویژه اساتید، دانشجویان و فعالان حوزه فناوری اطلاعات دوشنبه ۱ دی ماه ۹۹ برگزار شد.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم، این نشست  به همت گروه فناوری اطلاعات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم با حضور جناب آقای مهندس همایون یزدان پناه مشاور محترم شهردار قم و رئیس ستاد شهر هوشمند شهرداری قم و همچنین آقای مهندس سیدحامد حسینی مدرس دانشگاه به عنوان کارشناس مجری برگزار شد.
در این جلسه که با هدف آشنایی شرکت کنندگان با مفاهیم شهر هوشمند برنامه ریزی شده بود به تعاریف شهر هوشمند، اهداف و مزایای ایجاد شهر هوشمند،وضعیت ایران در هوشمند سازی شهرها و ارائه نمونه هایی از پیاده سازی شهر هوشمند در جهان پرداخته شد.