مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > نشست مجازی ” کتابدرمانی راهبردی برای پاسخگویی به مراجعین کتابخانه ” برگزار شد

نشست “کتابدرمانی راهبردی برای پاسخگویی به مراجعین کتابخانه” به مناسبت هفته کتاب  و  کتابخوانی  روز یکشنبه ۲۵ آبان ماه به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، این نشست با همکاری مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم و انجمن کتابداری و اطلاع رسانی استان قم با حضور دکتر مهری پریرخ استاد دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان کارشناس به صورت مجازی برگزار شد. در این جلسه که با هدف آشنایی مخاطبان با کتابدرمانی،  و ضرورت آن برنامه ریزی شده بود به بیان فرآیند های رخ داده در کتابدرمانی، نقش کتابداران و پیامد ها و نتایج حاصل از کتابدرمانی پرداخته شد.
در انتهای جلسه نیز به پرسشهای شرکت کنندگان در نشست پاسخ داده شد.