مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > نمایشگاه و جشنواره ایده های فناورانه فنی و مهندسی استان قم با حضور جهاد دانشگاهی برگزار شد

نمایشگاه و جشنواره ایده های فناورانه فنی و مهندسی استان قم در حوزه های مکانیک، برق، فناوری اطلاعات و ارتباطات، شیمی و …. روز سه شنبه ۲۲ آبان با حضور هسته های نوآور مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم در دانشکده فنی و مهندسی پردیس فارابی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان قم،  در این نمایشگاه که به مناسبت هفته پژوهش برگزار شده بود، هسته های نوآور مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی  مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم حضور داشتند و به ارائه دستاوردهای خود در حوزه های مربوطه پرداختند.
حضور هسته های نوآور مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم در حوزه طراحی لاستیک مغناطیسی خودرو مکانیک ، طراحی و تولید محتوا “ایرانی راش” اولین مرجع ایرانی فیلم و طرح گرافیکی ، طراحی پلتفرم آموزشی در خصوص اختلالات یادگیری در کودکان، طراحی و تولید تابلوهای فرهنگی با فناوری AR در نمایشگاه و جشنواره ایده های فناورانه فنی و مهندسی (مکانیک، برق، فناوری اطلاعات و ارتباطات، شیمی و ….. ) به مناسبت هفته پژوهش در دانشگاه پردیس فارابی دانشگاه تهران با استقبال پر شور مدیران و نمایندگان شورای شهر، اداره کل راه و شهر سازی استان قم، اساتید و دانشجویان  دانشگاه پردیس فارابی دانشگاه تهران مواجه شد.
مرتضی سیمرغ، مخترع و مبتکر و کار افرین در شرکت گنجینه سازان سیمرغ، علی اصغر فاریابی، کارشناس ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه سوره و کارشناس مدیریت رسانه و ارزیابی محتوا در فضای مجازی از دانشگاه صدا و سیما، وفا وفایی، شاعر،نویسنده، محقق تاریخ و ادبیات داستان و سید مهدی طباطبایی ، نوآور و ایده پرداز مدیران هسته های نوآور مرکز علمی کاربردی هستند که در این رویداد فعالیت های خود را ارائه کردند.