مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > همکاری مرکز علمی کار بردی جهاددانشگاهی و انجمن کتابداری و اطلاع رسانی استان قم

در جلسه ای با حضور سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و دبیر انجمن کتابداری و اطلاع رسانی استان و مدیر گروه فناوری اطلاعات مرکز، راه های همکاری فیمابین مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم، محمد رستمی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم در این جلسه به بیان ظرفیت ها و ماموریت های مرکز در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اشاره نمود.
وی در ادامه با بیان اینکه این مر کز در حال حاضر دارای سه کانون فعال در حوزه های ادبی، هنری و فناوری می باشد گفت: آماده همکاری در تمامی این حوزه ها از طریق انجمن ها و کانون های مرکز هستیم.
محمدی دبیر انجمن کتابداری و اطلاع رسانی استان قم گفت: این انجمن نیز آماده است با توجه به پتانسیل های موجود در انجمن کتابداری و اطلاع رسانی استان در تمامی حوزه ها به خصوص در حوزه پژوهش با مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم همکاری نماید