مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > وبینار “بهره گیری از وب در ارزیابی اثربخشی علم، فناوری و نوآوری” برگزار شد

وبینار “بهره گیری از وب در ارزیابی اثربخشی علم، فناوری و نوآوری” جمعه ۲۸ آذر ماه ۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، به مناسبت هفته پژوهش وبینار “بهره گیری از وب در ارزیابی اثربخشی علم، فناوری و نوآوری” به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی با مشارکت انجمن کتابداری  و اطلاع رسانی شاخه قم برگزار شد، در این وبینار که دکتر شیما مرادی عضو هیأت علمی گروه پژوهشی ارزیابی سیاست ها و پایش علم، فناوری و نوآوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به عنوان کارشناس حضور داشتند، مفاهیم ارزیابی علم، فناوری و نوآوری، نقش کتابداران در ارزیابی اثربخشی و نقشه راه ارزیابی اثربخشی برای کتابداران برای مخطبان تبیین گردید.