وبینار شیوه های طراحی در پوسترهای آیینی در راستای برگزاری هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور روز شنبه ۴ دی ماه ویژه دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در راستای برگزاری هفدهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، مرکزآموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم به عنوان دبیرخانه هنری این جشنواره جهت ارتقاء سطح کیفی آثار جشنواره وبینار “شیوه های طراحی در پوسترهای آیینی” را برنامه ریزی و اجرا نمود.
در این وبینار که همزمان به صورت حضوری و آنلاین با ارائه استاد حسین چمن خواه از فعالان حوزه طراحی پوسترهای آیینی برگزار شد، در خصوص موضوعاتی همچون نحوه طراحی ، استفاده از فونت و خوشنویسی، استفاده از فضا سازی و استفاده از کاغذ، نحوه چینش و نگارش اسماء الله و آیات قرآن ، ترکیب رنگ در طراحی و … مباحثی به مخاطبین ارائه گردید.