به همت کانون ادبی هنری “نقطه” مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم «کارگاه عکاسی با موبایل»
تکنیک های عکاسی؛ با ساده ترین تا حرفه ای ترین تلفن همراه برگزار می شود.

کانون ادبی هنری نقطه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم که توسط دانشجویان علاقمند به مباحث ادبی و هنری اداره می شود در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۹ و ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۰۰ برای علاقمندان به عکاسی با موبایل این دوره آموزشی را برگزار می نماید.

این دوره در قالب دو جلسه 2 ساعته در محل میدان شهرداری، بلوار نواب، نبش خیابان شهید علوی، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم برگزار خواهد شد.

هزینه شرکت در دوره مبلغ 2.000.000 ریال است که دانشجویان مرکز جهاددانشگاهی می توانند با 50 درصد تخفیف با مبلغ 1.000.000 ریال در این کارگاه شرکت نمایند.

علاقمندان به حضور جهت هماهنگی می توانند به آیدی @karimeh_rad در پیام رسان ایتا پیام دهند و یا با شماره ۳۶۶۶۹۴۱۷ – ۰۲۵ داخلی ۷ تماس بگیرند.