کارگاه نحوه نگارش بوم ناب کسب و کار سه شنبه 15 آذر ماه در محل نمایشگاه دائمی استان قم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی  قم، کارگاه نحوه نگارش بوم ناب کسب و کار به مناسبت برگزاری بیست و سومین نمایشگاه  دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان قم با همکاری “مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم” و “شبکه اجتماعی تحصیلی روبرد” با ارائه مهندس حسینعلی پور”مدیر عامل شبکه اجتماعی تحصیلی روبرد” برگزار شد.

در این کارگاه که با هدف آشنایی دانشجویان با نحوه نگارش بوم ناب کسب و کار، نقشه راه کسب و کارها برای اجرای پروژه های کوچک و بزرگ  با هدف سوددهی و درآمدزایی برگزار شده بود، مفاهیمی در خصوص چرایی بوم ناب، تفاوت بوم ناب با بوم کسب و کار، ترتیب و مراحل پر شدن بوم ناب به مخاطبان ارائه شد.
همچنین در این کارگاه که با پرسش و پاسخ نیز همراه بود مفاهیم کاربردی در نگارش بوم ناب کسب و کار همچون مساله، ارزش پیشنهادی یکتا، کانالها، جریان های درآمدی و ساختار هزینه برای شرکت کنندگان تبیین گردید.
شرکت کنندگان در این کارگاه های آموزشی که از ساعت15:00 تا 16:00 برگزار شد، گواهینامه معتبر دریافت خواهند کرد.