سیده شبنم فاطمی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری رویداد چاره‌جو در قم گفت: اولین رویداد دریافت ایده با برند چاره‌جو در حوزه صنعت چاپ و بسته‌بندی و نشر در استان قم، توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ۲۶ آذرماه برگزار می‎شود.

وی افزود: صنعت چاپ و بسته بندی دو مزیت از مزیت‎های اصلی اقتصادی استان بنا به مصوبه و ابلاغ ستاد اقتصاد مقاومتی به کلیه دستگاه‌های اجرایی است؛ از همین روی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان قم به عنوان یکی از مراکز علمی و پیوند دهنده حوزه کار، علم و صنعت وارد این حوزه شد.

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم بیان کرد: در ابتدا در راستای همکاری با کسانی که متولی این حوزه هستند دو تفاهم نامه با اتحادیه چاپخانه داران و اتحادیه ناشران امضا شد که این مرکز دانشگاهی را در اجرای این برنامه یاری کنند.