کارگاه هویت بصری و بسته بندی در راستای برگزاری  رویداد شتاب (استارت آپی) طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ روزچهارشنبه ۱۱ اسفند ماه ویژه دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در راستای برگزاری رویداد شتاب (استارت آپی) طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ، مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی  جهت ارتقاء سطح کیفی آثار  رویداد  ” کارگاه هویت بصری و بسته بندی ” را برنامه ریزی و اجرا نمود.
در این وبینار که  با ارائه استاد قراگزلو از فعالان حوزه طراحی  و بسته بندی  برگزار شد، در خصوص موضوعاتی همچون نحوه طراحی ، قالب های بسته بندی، ساختارها، نحوه پیاده سازی، رنگ ها در طراحی و … مباحثی به مخاطبین ارائه گردید.