کارگاه طراحی کاراکتر در راستای برگزاری رویداد شتاب (استارت آپی) طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ روزچهارشنبه ۴ اسفند ماه ویژه دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در راستای برگزاری رویداد شتاب (استارت آپی) طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ، مرکز نوآوری طراحی و بسته بندی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، جهت ارتقاء سطح کیفی آثار رویداد ” کارگاه طراحی کاراکتر ” را برنامه ریزی و اجرا نمود.
در این وبینار که با ارائه استاد گایینی (سروش) از فعالان حوزه طراحی کاراکتر برگزار شد، در خصوص موضوعاتی همچون آشنایی با مفهوم کاراکتر دیزاین/شخصیت پردازی/نماد ها و نشانه ها، کارکرد اشکال در خلق کاراکتر، نورپردازی کاراکتر و خلق حجم مباحثی به مخاطبین ارائه گردید.
در انتهای جلسه مدرس کارگاه به بررسی و رفع عیوب اتودهای پیشنهادی  حاضرین شرکت کننده در کارگاه پرداخت.