جشنواره رویش جهاد دانشگاهی استان قم

جشنواره رویش

کانون های فرهنگی در دانشگاه ها شامل تشکل هایی هستند که دانشجویان فارغ از رشته های تحصیلی خود و تنها بر اساس علاقمندیهای مشترک گرد هم می آیند.
این کانون های دانشجویی طیف بسیار گسترده ای از علاقمندیها را شامل می شود:
کانون شعر، نمایش، موسیقی، تئاتر، خطاطی، کتابخوانی، محیط زیست، فیلم، هنرهای تجسمی، نجوم و هر موضوعی که بیش از 5 تا 7 نفر نسبت به آن موضوع علاقه به فعالیت داشته باشند می تواند شکل بگیرد.
برای تشکیل یک کانون خاص نیاز به درخواست حداقل تعداد هسته اصلی کانون یعنی 5 تا 7 نفر است که با ارائه درخواست به مرکز دانشگاهی خود می توانند روند اداری اخذ مجوز آن را پیگیری نمایند.
اعضای کانون های دانشجویی می توانند در حیطه علایق خود فعالیتهایی را داشته باشند. از جمله: مسابقه، برگزاری کارگاه ها، همایش ها و نشست ها، برگزاری دوره های آموزشی، شب شعر، آموزش های رایگان به اعضا و خارج از اعضا و ….
سالیانه در دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور جشنواره ای مختص کانون های دانشجویی با نام «رویش» برگزار می شود که کانون های دانشجویی مراکز علمی کاربردی کشور بر حسب نوع فعالیت و میزان فعالیت با هم رقابت می نمایند.