مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > رویداد شتاب استارت آپی طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ در مراکز درمان ناباروری

گزارش کامل استارت آپ :

دانلود فایل PDF گزارش

کارگاه طراحی کاراکتر در راستای برگزاری رویداد شتاب (استارت آپی) طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ روز چهارشنبه ۴ اسفند ماه ویژه دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه برگزار شد.

لینک خبر:  جهت مشاهده کامل خبر کلیک کنید.

کارگاه هویت بصری و بسته بندی در راستای برگزاری رویداد شتاب (استارت آپی) طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ روزچهارشنبه ۴ اسفند ماه ویژه دانشجویان و علاقه مندان به این حوزه برگزار شد.

لینک خبر:  جهت مشاهد کامل خبر کلیک کنید.

دکتر نادری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان قم در اختتامیه رویداد طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ در مراکز درمان ناباروری، دست یافتن به نتیجه مطلوب را وابسته به انتخاب درست مسیر و پایداری در راه رسیدن به هدف دانست.

لینک خبر:  جهت مشاهد کامل خبر کلیک کنید.

دکتر ناصر پور معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان قم در اختتامیه رویداد طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ در مراکز درمان ناباروری ، کاهش جمعیت را یکی از بزرگترین چالشها و معظلات جامعه کنونی دانست.

لینک خبر:   جهت مشاهد کامل خبر کلیک کنید.

اختتامیه رویدادشتاب(استارتاپی) طراحی کاراکتر و دیجیتال پینتینگ در مراکز درمان ناباروری قم برگزار شد

لینک خبر: جهت مشاهد کامل خبر کلیک کنید.