مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویان

شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویان جهاد دانشگاهی استان قم

شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویان

این شورا در سال ۱۳۹۶ آغاز به فعالیت نموده است. وظیفه این شورا تعامل بین دانشجو و دانشگاه ، دانشجو با استاد، و بالعکس می باشد.

وظیفه ذاتی این شورا مشورتی است و قدرت اجرایی ندارد.

چنانچه دانشجویان در اموری از امورات دانشگاه دچار مشکل شدند می توانند با هماهنگی با دبیر شورا مشکلات خود را مطرح کرده و درخواست پاسخ نمایند.

پس از دو سال فضای آنلاین و با حضوری شدن آموزش دانشگاه ها، ساختارهای تشکیلاتی بخش دانشجویی فرهنگی چینش دوباره شد.

با توجه به فراخوانی که در کانال دانشگاه انجام شد و طبق علاقمندی دانشجویان اعضای هسته مرکزی شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه طبق قرار زیر معرفی شده و مشغول به فعالیت شدند.

دبیر شورای تعامل: آقای مجید رییس عبدالهی ترم 2 کاردانی حسابداری

و اعضای شورا به شرح زیر می باشند:

آقای سیدمحمد جهاندیده: ترم 2 کاردانی مدیریت کسب و کار

آقای مسعود ندری: ترم 2 کاردانی مدیریت کسب و کار

آقای امیرحسین بابایی: ترم 2 کاردانی مدیریت کسب و کار

آقای محمد یوسفی: ترم 4 کارشناسی مدیریت کسب و کار

خانم سیده زهرا حسنی طباطبایی: ترم 1 کاردانی طراحی گرافیک

خانم زهرا ابراهیمی: ترم 1 کاردانی عکاسی

دانشجویان فوق از نیمه اسفند ماه 1400 به مدت یکسال منصوب شدند.

لازم به ذکر است شورای تعامل غیر از هسته اصلی که افراد فوق الذکر هستند می تواند اعضای بیشتری نیز داشته باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 36669417 داخلی 7 سرکار خانم شعبانی (کارشناس دانشجویی فرهنگی) مرکز تماس گرفته و یا در پیام رسان ایتا به آیدی @karimeh_rad پیام دهید.

بروزرسانی صفحه: 1401/02/31