۱-کلاسها
مرکز دارای 10 کلاس آموزشی با ظرفیت 30 تا 35 دانشجو است و تمامی کلاس ها مجهز به ویدئو پرژکتور می باشد.

۲- سایت کامپیوتر

مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم مجهز به ۲ سایت کامپیوتر با ابعاد ۴۵ متر مربع و ظرفیت ۲۰ دانشجو بوده که سیستم های رایانه ای جدید و پیشرفته آن در حال سرویس دهی به دانشجویان جهت استفاده از اینترنت و برنامه های کاربردی می باشد.

۳- سالن همایش

سالن  همایش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی  با ظرفیتی بالغ بر 50 نفر و با فضایی مناسب و زیبا آماده برگزاری همایش ها و سمینار های دانشجویی،‌ علمی، فرهنگی و … می باشد.

۴– آتلیه عکاسی

با توجه به نیاز دانشجویان رشته های عکاسی و عکاسی تبلیغاتی به فضای اختصاصی با امکانات مختص به حوزه عکاسی در سال 1400 با هزینه ای بالغ بر 100 میلین تومان به بهره برداری رسید.

۵- کارگاه چاپ و گرافیک

در حال حاضر مرکز دارای دو کارگاه مختص رشته های گرافیک می باشد.

۶- کتابخانه

کتابخانه مرکز با دارا بودن ۲۰۰۰ جلد کتب تخصصی رشته های موجود مرکز، در حال سرویس دهی به دانشجویان می باشد.

7- نمازخانه

مرکز دارای ۲ نمازخانه مجزا برای خانم ها و آقایان و یک حسینیه جهت برگزاری نماز جماعت و مراسمات مذهبی می باشد.