مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > بازدید سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی از موسسه فرهنگی، تبلیغاتی اسراء

بازدید سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی از موسسه فرهنگی، تبلیغاتی اسراء

در ابتدای این دیدار سیده شبنم فاطمی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ضمن تشریخ فعالیت های بخش های مختلف جهاددانشگاهی آمادگی کامل خود را جهت نیاز سنجی، تدوین محتوی و اجراء دوره های مورد نیاز موسسه فرهنگی تبلیغاتی اسراء اعلام نمود.

در ادامه مهندس اسماعیلیان مدیر عامل موسسه اسراء ضمن استقبال از گسترش همکاری ها با جهاددانشگاهی خواهان ایجاد دفتر ارتباط با صنعت در دل صنعت و موسسه اسراء شد، وی با بیان دغدغه های آموزشی خود در حوزه فنی و آکادمیک خواهان همراهی جهاددانشگاهی در برگزاری دوره های کوتاه مدت تخصصی و فنی و دوره های ترمی و بلند مدت برای فعالان حوزه صنعت و چاپ و بسته بندی شد.

ایشان با ابراز خورسندی از برگزاری رویداد چاره جو توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی آمادگی مجموعه خود را برای همکاری با جهاددانشگاهی جهت برگزاری استارت آپ های که دارای توجیه اقتصادی باشند و همچنین در برگزاری دومین رویداد چاره جو اعلام نمود.