مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > اجرای طرح «دردانه» در دانشگاه جامع علمی کاربردی / تکریم و حمایت از زوج های دانشجوی صاحب فرزند

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نخستین طرح ملی ایران جوان را با هدف تکریم زوج‌های دانشجوی دارای فرزند برگزار می‌کند.

در این طرح که با عنوان «دردانه» نامگذاری شده است، به زوج‌های دانشجوی دارای فرزند متولد سال ۱۴۰۱ تسهیلات و هدایایی اهدا می‌شود. هدایا و تسهیلاتی از جمله وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۱۵ میلیون تومان و سپرده پس‌انداز به نام فرزند به ثبت‌نام‌کنندگان واجد شرایط اهدا خواهد شد.

اهدای دفترچه حساب به نام فرزند متولد 1401 به مبلغ 2 میلیون تومان با سود 18 درصد و قابل برداشت در سن 18 سالگی و با امکان افزایش موجودی از طرف والدین
بسته لبخند مادری حاوی چهل قلم لوازم مورد نیاز نوزادان تا دو سالگی و تأمین پوشک نوزادان به مدت شش ماه به زوج دانشجوی دارای فرزند متولد 1401 که به لحاظ مالی و مادی از بضاعت کمی برخوردار است، اهدا می‌شود.
اهدای کارت هدیه یک میلیون تومانی به مادر دارای فرزند متولد 1401

دانشجویان واجد شرایط جهت اطلاع از جزئیات بیشتر طرح و شرایط ثبت‌نام به سامانه Ezdevaj.nahad.ir  بخش دردانه مراجعه کنند.