در آیین تجلیل از افتخار آفرینان فرهنگ و هنر  استان قم که  با حضور سیدموسی حسینی کاشانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم برگزار شد  از مهدی جعفری دانشجوی رشته عکاسی مرکز  آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم تقدیر شد.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم،  در این مراسم که با رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی در تالار فرهنگ و هنر شهر قم  و  با حضور ۹۲ نفر از فعالان و چهره‌های موفق عرصه‌های مختلف فرهنگی، هنری، رسانه‌ای و قرآنی استان در سال ۱۳۹۹ برگزار شد، از آقای مهدی جعفری به عنوان یکی از افتخار آفرینان فرهنگ وهنر قم   با اهدای لوح و هدیه نقدی  تقدیر و تجلیل بعمل آمد.
از افتخارات ایشان می توان برگزیده شدن در چهارمین دوره سوگواره بین‌المللی عبرات، کسب رتبه نخست در رشته خبر و رتبه دوم در رشته تیتر در جشنواره ملی نیرو و رسانه و همچنین کسب رتبه برتر  در دو رشته خبر و عکس خبری  در جشنواره استانی ابوذر را برشمرد