مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > بررسی نحوه همکاری های مشترک مرکز با دانشکده صدا و سیما

در جلسه ای با حضور مدیران و کارشناسان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم و دانشکده صدا و سیمای مرکز قم نحوه همکاری های آموزشی و فرهنگی و پژوهشی این دو دانشگاه بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم؛ در این جلسه که در روز شنبه ۱۹ تیر ماه سال جاری در سالن جلسات دانشکده صدا و سیما برگزار شد طرفین در خصوص ظرفیت ها و پتانسیل های یکدیگر و بخشهای مشترک در این حوزه ها تبادل نظر کردند.
این ظرفیت ها در حوزه های مختلف علمی- آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و نوآوری مورد توجه طرفین قرار گرفته است.
با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های خاص طرفین، برگزاری وبینارهای آموزشی و فرهنگی و همایش های مرتبط، همکاری در تهیه تولیدات رسانه ای، تهیه و تولید محتوای تبلیغاتی و اطلاع رسانی در خصوص دوره ها از دیگر موضوعات مورد تفاهم طرفین بود.
در انتهای این جلسه مقرر شد پیش نویس تفاهم نامه جهت امضا آماده شده و در جلسه بعدی با حضور روسای هر دانشکده به امضا برسد.