به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، در ایام دهه مبارک فجر، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم با حمایت مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور مسابقه ادبی ـ  هنری انقلاب امید را برگزاری کرد که امیرحسین بصائری (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی قم) در بخش شعر، مصطفی توفیقی (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی مشهد) در بخش داستان‌نویسی، احمد زین‌العابدین و ریحانه بخشنده (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی قم) در بخش موشن گرافیک، علی شریعتی (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی کرج) در بخش متن ادبی و زهرا ابرقویی (مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی قم) در بخش عکس به‌عنوان نفرات برتر هر بخش برگزیده شدند.

گفتنی است این مسابقه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در سراسر کشور و در دو بخش ادبی و هنری برگزار شد.

قالب‌های بخش ادبی شامل شعر، داستانک، متن کوتاه، دلنوشته و قالب‌های بخش هنری شامل پادکست، موشن‌گرافیک، اینفوگرافیک، عکس، پوستر، نماهنگ و تیزر بود.