مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > برگزاری نخستین جلسه انجمن هنرهای تجسمی مرکز با حضور سرپرست مرکز

اولین جلسه رسمی  انجمن هنرهای تجسمی مرکز با حضور سرپرست مرکز و مدیر گروه رشته گرافیک و هنر مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم و  کلیه اعضاء برگزار شد.
به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی شعبه قم،  مهندس رستمی سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم  در ابتدای جلسه ضمن آرزوی موفقیت برای اعضای جدید انجمن، از نقش حمایتی دانشگاه برای پیشبرد اهداف انجمن سخن گفت و به اعضا این اطمینان را داد که در تمام فعالیتهای انجمن، دانشگاه تمام موانع و بوروکراسی های اداری را از پیش پای اعضا خواهد برداشت و مسیر را برای فعالیت دانشجویان هموار خواهد کرد.
در ادامه ابراهیمی مدیر گروه گرافیک و هنر مرکز با قرائت آیین نامه انجمن های علمی دانشجویی نحوه فعالیت انجمن های علمی در دانشگاه و خارج از دانشگاه را با جزییات کامل بیان نمود.
در ادامه این جلسه کریمه شعبانی راد کارشناس فرهنگی مرکز شرحی از نحوه فعالیت انجمن ها را بیان کرد .
در نهایت این جلسه  با انتخاب دبیر انجمن پایان یافت.