مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > برگزاری کلاسهای مرکز در سامانه آموزش های مجازی جهاددانشگاهی

برگزاری کلاسهای مرکز در سامانه آموزش های مجازی جهاددانشگاهی

قابل توجه دانشجویان گرامی

کلاس های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان قم در سامانه آموزش های مجازی جهاددانشگاهی در حال برگزاری است.
به گزارش  روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد استان قم، باتوجه به شرایط پیش آمده در خصوص شیوع ویروس کرونا و رعایت فاصله گذاری اجتماعی و لزوم ادامه برگزاری کلاس های مرکز به صورت غیرحضوری کلیه کلاس های نظری و نظری عملی در سامانه آموزش های مجازی جهاددانشگاهی در حال برگزاری است.
گفتنی است راهنمای استفاده از سامانه آموزش های مجازی جهاددانشگاهی و همچنین نرم افزارهای مورد نیاز از طریق کانال مرکز در شبکه ارتباط ایتا در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.

دانلود لیست کامل کلاسهای مجازی ویرایش ۹۹/۰۲/۱۴