مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > دانشجویان برگزیده مرکز در مسابقه فرهنگی “خوانش خطبه غدیر” تقدیر شدند

از دانشجویان برگزیده مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در مسابقه فرهنگی “خوانش خطبه غدیر” تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، محمد رستمی رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم به نیابت از رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور از دو برگزیده مرکز در مسابقه فرهنگی “خوانش خطبه غدیر” با اهداء لوح تقدیر و هدیه نقدی مسابقه قدردانی کرد.
شرکت کنندگان در این مسابقه با ارسال ترجمه خطبه غدیر بصورت پادکست با هم رقابت کردند که از ۳ نفر برگزیده این مسابقه، نفرات اول و دوم از دانشجویان مرکز جهاددانشگاهی قم بودند.
آقای امید ابراهیمی دانشجوی رشته مدیریت کسب و کار نفر اول و آقای سیداحمد موسوی راد فارغ التحصیل رشته پوستر و نشانه نفر دوم این مسابقه شدند.
گفتنی است؛ مسابقه فرهنگی “خوانش خطبه غدیر” توسط مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم و با مشارکت و حمایت موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور بین دانشجویان، فارغ التحصیلان، اساتید و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی در سراسر کشور به مناسبت دهه ولایت برگزار شد.