مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > دوره آموزشی خبرنگاری مقدماتی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد

دوره آموزشی خبرنگاری مقدماتی با همکاری بسیج رسانه و خانه مطبوعات استان قم در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهادددانشگاهی استان قم، دوره آموزشی خبرنگاری مقدماتی با همکاری بسیج رسانه و خانه مطبوعات قم، از  ۲۹ مهر ماه ۱۴۰۰ در دو هفته پیاپی روزهای پنجشنبه و جمعه  با تدریس دکتر امیر کیهان رییس اداره ارتباطات و رسانه اداره کل ارتباطات همراه اول در محل مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم برگزار شد، در این دوره علاقمندان به مباحث خبر و روزنامه نگاری با اصول خبرنگاری مقدماتی شامل مباحث خبرنویسی، مصاحبه خبری و گزارش نویسی آشنا شدند.