مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > دومین جلسه شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه در تاریخ 26 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی به دنبال حضوری شدن دانشگاه ها اولین جلسه شورای تعامل در روز دوشنبه 26 اردیبهشت ماه و دومین جلسه و پیگیری مصوبات جلسه قبل در روز چهارشنبه 28 اردیبهشت ماه برگزار شد.
در راستای وظیفه ذاتی ساختارهای دانشجویی از جمله «شورای تعامل و تبادل نظر دانشجو و دانشگاه» جلسه این شورا پس از حضوری شدن دانشگاه ها با حضور نمایندگان دانشجویان برگزار شد.
در این جلسه اعضا به نمایندگی از کلیه دانشجویان مرکز، مشکلات و مسائل موجود را مطرح کرده و نسبت به ارائه پیشنهاد جهت اصلاح و یا رفع موانع اقدام نمودند.
جهت آشنایی با اعضا شورای تعامل می توانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید.

شورای تعامل و تبادل نظر دانشجویان