مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار پژوهشی > حمایت صندوق کارآفرینی امید از طرح های منتخب و امکان تبدیل ایده ها به محصول

سرپرست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی با مسئولین صندوق کارآفرینی امید استان قم دیدار نمود.

این دیدار که با هدف غنا بخشیدن به فرآیند رویداد چاره جو و حمایت از طرح های منتخب و امکان تبدیل ایده ها به محصول برگزار شد، طرفین بر گسترش همکاری ها در حوزه های مختلف به خصوص رویداد چاره جو تاکید ورزیدند. در این دیدار آقایان کاظمی معاونت محترم صندوق و الهی مسئول اعتبارات صندوق به نمایندگی از صندوق کارآفرینی امید  و جناب آقای معتمدی راد ” مسئول دفتر کارآفرینی و توسعه اداره کار” حضور داشتند که حمایت کامل خود را از رویداد چاره جو اعلام نمودند.