مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > رقابت دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در کتابخوانی

رقابت دانشجويان مركز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در کتابخوانی

رقابت دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در کتابخوانی

به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) مسابقه  کتابخوانی بین دانشجویان مرکز برگزار شد .

به گزارش سایت مرکز علمی کاربردی  جهاد دانشگاهی شعبه استان قم مسابقه کتابخوانی “حضرت معصومه (س) ” در سالروز ولادت با سعادت آن حضرت  در این مرکز برگزار شد.

در این مسابقه  که به صورت آنلاین و  با هدف آشنایی دانشجویان با سیره و شخصیت حضرت فاطمه معصومه (س) از سوی امور دانشجویی- فرهنگی مرکز با همکاری کانون ادبی – هنری «نقطه» برگزار شد، شرکت کنندگان به ۷ سوال که از کتاب “زندگینامه جامع حضرت فاطمه معصومه (س)” به قلم محمدرضا بهبهانی طرح شده بود پاسخ دادند که در نهایت  از بین شرکت کنندگانی   که در این مسابقه به بالاترین امتیاز دست یافته بودند  دانشجو فاطمه سیاح به قید قرعه به عنوان برنده مسابقه معرفی گردید.