مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > رییس مرکز از زحمات اعضای انجمن هنرهای تجسمی آفاق تقدیر کرد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم از زحمات اعضای انجمن علمی هنرهای تجسمی آفاق تقدیر شد.

طی جلسه ای در روز چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه، رییس مرکز جناب آقای مهندس رستمی از زحمات دبیر و اعضای انجمن علمی هنرهای تجسمی (آفاق) قدردانی کرد و‌ پای صحبتهای اعضای انجمن نشست.
انجمن علمی هنرهای تجسمی در سال جاری بسیار خوش درخشیده و فعالیتهای ارزشمندی را رقم زدند.
از جمله فعالیتهای درخشان انجمن برنامه ریزی و اجرای اکران و نقد فیلم غریب در سینما آیه بود.
ریاست مرکز در این جلسه ضمن اهدا لوح تقدیر به اعضای انجمن از آنها خواست که نگاه فرا مرکزی داشته و به تعامل با سایر دانشگاههای استان فکر کنند و در این راه در جهت اهداف انجمن قول همراهی داد.