محمد رستمی، رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان قم به عنوان عضو کمیته استانی انتخاب مدرس برتر دانشگاه جامع  علمی کاربردی استان قم منصوب شد.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی به نقل از  روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان قم، دکتر محمدحسن نادری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان قم طی حکمی محمد رستمی را به عنوان عضو کمیته استانی انتخاب مدرس برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی منصوب کرد. در متن حکم انتصاب محمد رستمی آمده است:
با احترام، نظر به سوابق و تجارب جنابعالی و با استناد به بند شماره (۳) «شیوه نامه انتخاب مدرسان برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی» مصوب جلسه شماره ۲ شورای برگزاری دهه سرآمدی دانشگاه جامع علمی کاربردی بدین‌وسیله جنابعالی به عنوان «عضو کمیته استانی انتخاب مدرس برتر  دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت بررسی مستندات مدرسان منتخب مراکز علمی کاربردی استان قم (مربوط به جشنواره مدرسان برتر سال ۱۴۰۰) منصوب می شوید.
امید است به اتکال به خداوند متعال، در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.