مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > مدیر اجرایی رویداد شتاب(استارت آپی) صنعت کفش و صندل منصوب شد

طی حکمی از سوی محمد رستمی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، کریمه شعبانی راد به سمت مدیر اجرایی رویداد شتاب(استارت آپی) صنعت کفش و صندل منصوب شد.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم  طی حکمی از سوی  محمد رستمی سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم، کریمه شعبانی راد به سمت مدیر اجرایی اولین رویداد شتاب(استارت آپی) صنعت کفش و صندل منصوب شد. در بخشی از حکم رستمی آمده است:
و با عنایت به تجارب، تعهد و شایستگی سرکارعالی به سمت مدیر اجرایی رویداد شتاب (استارت آپی) صنعت کفش و و صندل منصوب می شوید.ضمن آرزوی توفیقات روز افزون برای سرکارعالی، امید است با شناسایی ظرفیت های مرتبط، برنامه ریزی و ارتباطات و فعالیت موثر و به کار گیری حداکثری توان و تجارب خویش در دوران تصدی این مسئولیت، شاهد اجرای باشکوه این استارت آپ در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم در قالب ایده های بدیع و نوآور باشیم.