مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار فرهنگی > مسابقه تیراندازی با تفنگ بادی به همت کانون هلال احمر مرکز جهاددانشگاهی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم به مناسبت ماه مبارک رمضان یک دوره مسابقه تیراندازی با تفنگ بادی (کالیبر۴/۵) با نام جام رمضان در تاریخ 5 اردیبهشت ماه در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم برگزار شد.

مسابقه تیراندازی با تفنگ بادی در دو بخش خواهران و برادران از ساعت ۱۳ لغایت ۱۵ روز سه شنبه 5 اردیبهشت ماه در سالن طبقه ۶ مرکز برگزار شد.

این مسابقه به همت کانون هلال احمر مرکز و با داوری سرکار خانم فهیمی دانشجوی مرکز و قهرمان مسابقات تفنگ بادی استان و کشور به عنوان داور مسابقه برگزار شد.

آقای علی مهر نوروزی دبیر کانون هلال احمر مرکز مسئولیت برگزاری مسابقات را بر عهده داشت.