مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی قم > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم > اخبار آموزشی > کارگاه آموزشی “آشنایی با داده کاوی و کاربردی های آن برای متخصصان علم اطلاعات” برگزار شد

کارگاه آموزشی آشنایی با داده کاوی و کاربردی های آن برای متخصصان علم اطلاعات چهارشنبه ۱۹ آذر ماه   ۹۹  به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش سایت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی استان قم، کارگاه آموزشی ” آشنایی با داده کاوی و کاربردی های آن برای متخصصان علم اطلاعات” به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی با مشارکت انجمن کتابداری  و اطلاع رسانی شاخه قم برگزار شد، در این کارگاه که مهندس سید ابوالحسن نظام دوست به عنوان کارشناس حضور داشتند، مفهوم داده کاوی، مدل سازی و الگوریتم های آن برای مخاطبان تبیین گردید و استفاده از نرم افزار ،Rapid miner از نرم افزارهای  کاربردی در حوزه داده کاوی به شرکت کنندگان در این کارگاه مجازی آموزش داده شد.