هدف از انعقاد تفاهم نامه با مرکز:

آشنایی بیشتر دانشجویان با بازار کار فناوری اطلاعات است
رئیس هیئت ‌مدیره شرکت رسا داده کاوان تانیان گفت: هدف از انعقاد تفاهم نامه با مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم؛ آشنایی بیشتر دانشجویان با بازار کار فناوری اطلاعات است.
به گزارش روابط عمومی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قم، مسعود جباری رئیس هیئت ‌مدیره شرکت رسا داده کاوان تانیان طی سخنانی با بیان این که مجموعه رسا داده کاوان تانیان با نام تجاری تانیان در استان شناخته می شود، اظهار کرد: این شرکت در حوزه هوشمند سازی شهر و خدمات شهری فعالیت می کند و عمده فعالیت شرکت طراحی میز خدمت و سامانه های مبتنی بر هوشمندسازی است به عنوان مثال سامانه قم یار توسط این شرکت طراحی شده است.
وی ادامه داد: به واسطه رسالت اجتماعی که شرکت تانیان برای خود تعریف کرده تصمیم گرفتیم که اقدامات و خدماتی را از قبیل جذب کارآموز و توسعه آموزش‌های مهارتی آن‌ها در راستای تربیت نیروی انسانی کارآمد متناسب با بازار کار را با همکاری دانشگاه ها انجام دهیم.
رئیس هیئت ‌مدیره شرکت رسا داده کاوان تانیان هدف از انعقاد تفاهم نامه با مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان را شناسایی سطح فناوری دانشجویان آی تی و کمک به آن‌ها برای آشنایی بیشتر با بازار کار عنوان کرد.
جباری تصریح کرد: برگزاری رویدادها متناسب با فعالیت‌های هر دو مرکز و ارائه نرم افزارها و سخت افزارهای خاص مورد نیاز اساتید برای تدریس بهتر به دانشجویان از جمله تعهدات شرکت رسا داده کاوان تانیان در تفاهم‌نامه همکاری با مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی است.
وی برگزاری جلسات کارگاهی با حضور متخصصین حوزه آی تی و کسب و کار مبتنی بر پاسخگویی به سوالات دانشجویان و آشنایی آن‌ها با نوع ارائه خدمات متناسب با تخصص‌های مختلف، توسعه آموزش‌های مهارتی و هدایت دانشجویان در راستای خود اشتغالی و کسب‌وکار در حوزه فناوری آی تی را از جمله خدمات شرکت رسا داده کاوان تانیان به دانشجویان دانست.
جباری با بیان این که نرم افزار های زیادی وجود دارد که باید مهارت استفاده از آنها را به دانشجویان متناسب با تخصص شان ارائه کنیم، یادآور شد: در صورت استقبال دانشجویان امکان توسعه‌ی خدمات در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی را داریم.